Навигација

Између Србије и Азербејџана постоји традиционално добро пријатељство

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Азербејџан Елдаром Хасановим о досадашњој сарадњи две државе.

Обрадовић помешао Вучића са Јеремићем, Ђиласом

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић данашњом изјавом да је Александар Вучић спреман да призна независност Kосова "очигледно помешао председника Србије са својим данашњим коалиционим партнерима".

Србија предузела бројне активности како би унапредила своје институционалне капацитете у борби против трговине људима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је, поводом Светског дана борбе против трговине људима, да целокупно друштво мора заједно и координирано радити на томе да спречимо да се овакав злочин уопште догоди, јер су када дође до њега последице сурове и несагледиве. 

Стефановић обишао полицајца који је тешко повређен током протеста испред Народне скупштине

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Небојшу Апостоловића, полицајца који је тешко повређен током недавних протеста испред Народне скупштине.

Министарство јавне безбедности Кине донирало МУП-у Србије опрему за превентивну техничку заштиту и медицинску заштитну опрему

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амбасадорка Народне Републике Кине Чен Бо присуствовали су данас примопредаји опреме за превентивну техничку заштиту и медицинске заштитне опреме, коју је Министарство јавне безбедности Кине донирало МУП-у Србије.

Стефановић разговарао са представницима Савеза удружења Србије за помоћ особама са аутизмом

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницама Савеза удружења Србије за помоћ особама са аутизмом.

Ђилас агресивно жели да се врати на власт

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић каже да је очигледно да ће Србија, након "скупштине Драгана Ђиласа" сада добити и Ђиласову колону и пита да ли Ђилас толико агресивно жели да се врати на власт да би целу ту колону запослио у своју фирму и наставио да од грађана Србије узима све што су неки други, претходних осам година, коначно успели да спасу и реформишу.

Повећан број ирегуларних миграција не сме остати без одговора

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас да је приметан пораст ирегуларних миграција и да је зато важно да, у борби против тога, размена информација између земаља Западног Балкана и Европске уније буде још интензивнија и боља.