Навигација

Једино што народ у Србији види од опозиције јесте насиље

Потпредседник Владе Србије Небојша Стефановић сматра да се од опозиције уопште не може очекивати да предложи решења најтежих проблема у земљи попут Косова и Метохије, нешто ново у борби против КОВИД-а или неки револуционарни економски план којим би земља могла да иде још брже напред.

МУП ангажовањем Хеликоптерске јединице на постављању крста на врху Титеровац жели да да допринос обележавању 800 година постојања манастира Милешева

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас, након посете манастиру Милешева, да Министарство унутрашњих послова ангажовањем Хеликоптерске јединице на постављању крста на врху Титеровац жели да пружи помоћ и да допринос обележавању 800 година постојања манастира. 

Сарадња Србије и Руске Федерације у области ванредних ситуација је на високом нивоу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком.

Стефановић разговарао путем видео линка са Џејмсом Брокеншајром

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас, путем видео-линка, са министром безбедности Уједињеног краљевства Велике Британије и Северне Ирске Џејмсом Брокеншајром о наставку сарадње полиција двеју земаља.

МУП континуирано улаже у подизање капацитета ватрогасно-спасилачких јединица и полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да Министарство унутрашњих послова континуирано улаже у подизање капацитета ватрогасно-спасилачких јединица и полиције о чему сведочи и данашња испорука шест ватрогасних камиона које је МУП набавио за Сектор за ванредне ситуације.

Стефановић и Ејвазов о унапређењу сарадње полиција Србије и Азербејџана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се у Бакуу са министром унутрашњих послова Републике Азербејџан Вилајетом Ејвазовим, са којим је разговарао о унапређењу сарадње полиција две државе.

Стефановић у Бакуу са секретаром Савета Безбедности Републике Азербејџан Рамилом Усубовим

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Бакуу са секретаром Савета безбедности Републике Азербејџан Рамилом Усубовим, као и Хикметом Хајијевим, саветником председника Азербејџана.

Време није донело правду за жртве „Олује” и то ће остати исписано као срамотна страница у историји Европе

„Тешко је и замислити како се данас осећају породице убијених и несталих и сви прогнани Срби са својих вековних огњишта у хрватској војно-полицијској акцији „Олуја“. Како се осећају они који већ пуних 25 година оплакују своје најмилије или они који још увек ни не знају судбину својих најближих, као и сви они који су морали оставити све што су стицали и једва спасавајући живу главу бежати из својих домова у изгнанство. Нема утехе за њих, ништа њихове ране не може залечити.