Навигација

Историјски и добар споразум у Вашингтону

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да је потписани споразум у Вашингтону историјски и добар за нашу земљу, да опозиција нема суштинских замерки на његов садржај, већ да се баве каквом је оловком потписан и где је ко седео.

Србија у САД постигла готово немогуће, а опозицију то боли

Члан Председништва СНС-а Небојша Стефановић оценио је данас да ће лидери опозиције, али и Албанци, које како каже, боли што у Вашингтону нико није потписао признање независности КиМ и што је Србија постигла историјски успех, наставити своју бесомучну кампању против председника и Србије.

МУП спреман за разговор о модалитетима сарадње у погледу увођења Амбер Алерт система

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас путем видео линка са председником Фондације Амбер Aлерт Европе Франком Хоеном и директором полицијске експертске мреже за нестале особе Дамјаном Микличем о могућности потписивања меморандума о разумевању са овим организацијама и успостављању сарадње.

Фајон потврдила да подржава опозицију

Потпредседник Владе Србије и функционер СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да је европарламентарка Тања Фајон још једном потврдила да отворено подржава странке опозиције у Србији, саопштено је из његовог кабинета.

Србија је успела да направи значајан помак

Када видимо да су они који се противе овом споразуму, који су искрено тужни и несрећни због њега, представници косовских Албанаца и један део опозиције у Србији, то је само још један доказ да је председник Александар Вучић урадио добру ствар за нашу земљу.

Бивша власт отворено плаче што је Србија добро прошла на преговорима

Члан Председништва СНС Небојше Стефановића оценио је да је невероватно да странке бивше власти, које су имале прилику у своје време да решавају проблем Косова и Метохије, данас отворено плачу над тим што је Србија добро прошла и што је председник Александар Вучић успео да се избори за најповољнији могући исход разговора у Вашингтону.

Србија мора да искористи прилику у Вашингтону

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је да је Србија још једном била пред тешким изазовима, борећи се за своје виталне националне интересе, али да је захваљујући председнику Александру Вучићу и његовим напорима успела да се избори.

Вучић чини само најбоље за Србију

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да су ово најтежи разговори у вези са КиМ, као и да је сигуран да је свака одлука председника Србије Александра Вучића мотивисана само оним што је најбоље за Србију.