Навигација

Ђилас и СЗС се чврсто држе политике "што горе по Србију, то боље по њих"

Иако потпуно очекивано, јер је то већ постала политика Драгана Ђиласа и његових следбеника из Савеза за Србију, ипак не могу да кажем да с времена на време не успеју да ме изненаде, колико чврсто се држе политике „што горе по Србију, то боље по њих“.

Права борба против корупције почела тек са Вучићем

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић одбацио је данас критике потпредседника ССП Борка Стефановића и истакао да је борба против криминала и корупције почела тек доласком Александра Вучића на власт.

Стефановић похвалио озбиљан и одличан рад припадника криминалистичке полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је данас озбиљан и одличан рад припадника криминалистичке полиције који су током викенда, у две одвојене акције, запленили више од 170 килограма наркотика.

Ђиласове бајке и нови јуриш на фотељу

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је да би се изјава председника Странке слободе и правде Драгана Ђиласа да ће за годину и по дана пасти садашња власт могла да се назове "бајке и (његов) јуриш на фотељу".

Стефановић обишао изложбу „Законом заштићене старе и ретке књиге“ која је данас отворена на Криминалистичко-полицијском универзитету

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је изложбу „Законом заштићене старе и ретке књиге“ која је данас отворена на Криминалистичко-полицијском универзитету.

Стефановић са новом генерацијом студената Криминалистичко-полицијског универзитета

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, новој генерацији студената Криминалистичко-полицијског универзитета, да од њих као од будућих полицајаца очекује посвећеност, одговоран и вредан рад, јер је без тога немогуће остварити добре резултате.

Стефановић присуствовао презентацији пројекта „Динамичко управљање кадровима и мерење продуктивности“

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је презентацији пројекта „Динамичко управљање кадровима и мерење продуктивности“, који има за циљ унапређење квалитета услуга које Министарство унутрашњих послова, пре свега Управа за управне послове, пружа грађанима.

Нико из опозиције није ухапшен у Новом Саду

Потпредседник владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић одбацио је данас тврдње да је полиција у четвртак увече привела председника новосадског одбора Народне странке Борислава Новаковића и истакао да нико у Новом Саду из редова опозиције није ухапшен.