Навигација

Министар Стефановић разговарао са припадницима Интервентне јединице ПУ за град Београд

Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Интервентне јединице ПУ за град Београд са којима је разговарао о наставку опремања и модернизацији ове јединице.

Стефановић и Билгич: Висок ниво сарадње два министарства у области унутрашњих послова

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Турске Танжу Билгичем о наставку сарадње Министарстaва унутрашњих послова двеју земаља у борби против тероризма, организованог и свих других видова криминала, у циљу очувања безбедности у региону.

Немачко Савезно министарство унутрашњих послова донирало Управи граничне полиције 20 теренских возила

Небојша Стефановић и амбасадор Савезне Републике Немачке Аксел Дитман присуствовали су данас примопредаји 20 теренских возила, које је немачко Савезно министарство унутрашњих послова донирало Управи граничне полиције.

Министар Стефановић отворио изложбу „Историја полиције у Србији“

Небојша Стефановић отворио је данас, у просторијама на Андрићевом венцу број 2, изложбу „Историја полиције у Србији“.

Стефановић и Ал-Дахери разговарали о сарадњи у борби против свих видова криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са новоименованим амбасадором Уједињених Арапских Емирата Мубараком Саидом Ал-Дахеријем о унапређењу сарадње двеју земаља.

Стефановић наградио храбре полицајце

Небојша Стефановић наградио је шесторицу полицијских службеника Полицијске станице Нови Београд који су протеклих дана, у два одвојена случаја, исказали изузетну храброст и професионализам и својим поступањем спречили трагичне последице.

Министар Стефановић разговарао са полазницима 7. класе Високих студија безбедности и одбране

Небојша Стефановић истакао је данас, у разговору са полазницима 7. класе Високих студија безбедности и одбране, да су највећи безбедносни изазови савременог света тероризам, организовани криминал и кријумчарење наркотика.

Србија се по питању уништавања оружја позиционирала као лидер у региону

Небојша Стефановић данас је у Амбасади Француске присуствовао састанку француско-немачке иницијативе Координационе групе за борбу против илегалне трговине ватреним оружјем на Западном Балкану.