Навигација

Стефановић похвалио припаднике Управе граничне полиције који су запленили око 137 килограма наркотика

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је припаднике Управе граничне полиције који су данас на Граничном прелазу Ватин запленили око 137 килограма наркотика.

Велика захвалност свим припадницима полиције који су изузетно посвећени борби против нарко-трафикинга

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је рад припадника полиције који су у претходна два дана у више одвојених акција ухапсили 13 особа, разбили три организоване криминалне групе које су се бавиле дистрибуцијом наркотика и запленили више од 20 килограма хероина и синтетичких дрога.

Стефановић са Зораном Ђорђевићем и представницима Независног синдиката полиције о условима одласка у пензију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са министром за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зораном Ђорђевићем, као и представницима Независног синдиката полиције, о условима одласка у пензију одређеног броја полицијских службеника по повлашћеним условима.

Тврдње Трифуновића опасне, покушај криминализације Вучића

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је вечерас да су "скандалозне тврдње" фунционера Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића, да је председник Србије Александар Вучић на неки начин учествовао у убиству Оливера Ивановића, опасне и да представљају покушај криминализације Вучића, на штету Србије.

Стефановић разговарао са новоизабраним руководством општине Лазаревац о будућој сарадњи и планираним пројектима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са новоизабраним руководством општине Лазаревац о будућој сарадњи и планираним пројектима, које финансира општина, али и онима које је подржала држава.

Стефановић посетио Управу криминалистичке полиције ПУ за град Београд

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да су припадници Управе криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд у последњих пар месеци показали изузетну ефикасност и истакао да заузимају водеће место у региону по решавању најтежих кривичних дела.

Одлучује се о притвору Контићу

Очекује се да је Иван Контић (30), који је ухапшен у Подгорици за покушај убиства младића у Новом Саду, у овом тренутку код надлежног судије који ће одлучивати о одређивању притвора, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Полиција од првог дана ради на расветљењу случаја исписивања графита на кући потпредседника Странке слободе и правде

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да полиција од првог дана ради на расветљавању случаја исписивања графита на кући потпредседника Странке слободе и правде Дејана Булатовића, наводећи да прве информације указују на сумњу да је то урадио његов близак пријатељ, који, како каже, одбија сарадњу са полицијом.