Навигација

Војска Србије служи да помаже свом народу

Увођење обавезног служења војног рока ојачаће Војску Србије и у кадровском смислу, јер војска нису само машине и опрема коју набављамо, већ пре свега школовани и обучени људи, изјавио је данас министар одбране Небојша Стефановић.

Зашто је важно да се врати обавезно служење војног рока

Министар одбране и потпредседник Владе за Објектив причао о враћању војног рока, пандемији коронавируса, повећању плата војницима.

Стефановић са представницима Удружења пензионисаних подофицира

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са представницима Удружења пензионисаних подофицира Србије.

Министар Стефановић уручио стипендије за 23 младих

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас уговоре о стипендијама Министарства одбране за 23 младих, који су испунили тражене услове конкурса за 2020/2021 годину, на свечаности у Великој ратној сали старог Генералштаба.

Честитка министра одбране поводом православне Нове године

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је православну Нову годину свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије, као и свим грађанима Србије, који славе, и пожелео им добро здравље, мир и благостање.

Стефановић са амбасадором Кипра о јачању сарадње

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Кипар Димитриосом Тефилактуом.

Састанак Стефановића са градоначелником Новог Сада Вучевићем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем о пројекту изградње касарне „Мајурска ада“, који би подразумевао размену имовине између Града Новог Сада и Министарства одбране и Војске Србије. 

Стефановић са амбасадором Алжира Шебшубом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Демократске Народне Републике Алжир у Србији Абделхамидом Шебшубом.