Навигација

Министар Стефановић обишао привремену ковид болницу у Арени

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас привремену ковид болницу у Штарк арени у Београду и разговарао са медицинским особљем из војног здравства који су већ месецима ангажовани на овом изузетно важном задатку за Србију и њене грађане.

Војска Србије може да рачуна на повећање плата и инвестиције

Та врста подршке је могућа захваљујући ономе што је председник Вучић урадио у претходном периоду, јер данас имамо много снажнију економију

Лекари показали челичну дисциплину и издржљивост

Министар одбране Небојша Стефановић захвалио је данас лекарима који раде у војном, редовном здравству, али и у ковид систему истичући да су показали челичну дисциплину и снагу да помогну свим пацијентима.

Неопходна хитна реакција тужилаштва

Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да су претње које је Срђан Ного упутио председнику Александру Вучићу и његовој породици "бруталне" и да захтевају хитну и оштру реакцију надлежног тужилаштва.

Стефановић и Вилан о сарадњи две земље и борби са пандемијом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са новоименованим амбасадором Државе Израел у Београду Јахелом Виланом.

Стефановић са амбасадорком Кине Чен Бо

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадорком Народне Републике Кине у Београду Чен Бо.

Поносан сам што је једна дама постала прва жена пилот јуришног борбеног авиона у историји наше војске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас првом самосталном лету на авиону "Орао" капетана Ане Перишић, прве жене пилота у историји наше војске на јуришном ваздухоплову, истичући да је веома поносан што је једна дама постала први пилот јуришног борбеног авиона и која у сваком тренутку може да буде једнако или успешнија од било ког мушкарца у обављању ових послова.

Стефановић са амбасадором Бугарске Влајковим

Потпредседник Владе и министар одбране Републике Србије др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Бугарске у Београду Радком Влајковим.